Sanitair-installatie

Dromen over uw favoriete badkamer laten we graag aan u over. Zelf dromen we vooral van de techniek eronder en -achter, want daar heeft u ons voor. Ons terrein is het kloppend hart van uw badkamer en toilet, gevormd door het systeem van waterleiding, afvoertechniek en legionellapreventie- en beheersing. Dat moet tiptop in orde zijn wilt u straks onbezorgd kunnen genieten, ook bij intensief gebruik. U kunt alles van plan tot realisatie helemaal overlaten aan sanitair-installateur Gijsbertsen.

De droom-badkamer die past bij uw budget

Nieuwbouw en badkamerrenovatie, van eenvoudig tot luxueus

Als sanitair-installateur Putten hebben we bij Gijsbertsen alle kennis in huis over leidingsystemen en montage van water, sanitair en riolering. Zowel voor nieuwbouw als renovatie beschikken we over de juiste vakkennis en ervaring om de badkamer van uw dromen te installeren. En wat uw droom betreft: u kunt natuurlijk eerst het sanitair zelf bekijken in diverse showrooms. Uw keuze is vrijwel onbeperkt van klassiek tot design, van eenvoudig tot luxueus. Bent u geïnteresseerd en aan een nieuwe badkamer toe? Laat het ons weten.

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke wensen te bespreken. Gijsbertsen Installatiebedrijf is uiteraard dealer van alle gerenommeerde merken.

Toe aan een kennismaking?

Schakel direct met de receptie.

Bel 0341 351 308. En wij helpen u verder!