Centrale verwarming

Over warmte is het laatste woord nog niet gezegd. Als er één onderdeel is van woningen en bedrijfspanden waar verduurzaming zich in hoog tempo voltrekt, dan is dat centrale verwarming. Dus is alles wat we hierover schrijven op onze website tijdelijk: terwijl u dit leest wordt hard gewerkt aan weer nieuwe innovatieve oplossingen voor uw cv-installatie. Gelukkig hoeft u zich daar niet druk over te maken: centrale verwarming installateur Gijsbertsen levert u gewoon een aangenaam binnenklimaat. Daarvoor ontwerpen, installeren en onderhouden we geïntegreerde warmte-installaties voor woningbouw en utiliteit. Inclusief 24 uursservice, indien u een onderhoudscontract bij ons afgesloten heeft.

De nieuwe
warmte

Aan welk comfort denkt u?

Uw wensen staan centraal bij cv-installateur Gijsbertsen: zodra we weten aan welk comfort u denkt, maken wij een innovatief installatieconcept. In ons ontwerp kunt u straks zien hoe we denken verwarming, koeling en ventilatie optimaal in balans te brengen met het energieverbruik, de kosten en het gewenste comfortniveau.

Alle merken

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen complete installaties. We zijn ook uw adres als u cv-ketels en radiatoren, handdoekradiatoren en decorradiatoren wilt aankopen. Gijsbertsen Installatiebedrijf is dealer van alle gerenommeerde merken.

Toe aan een kennismaking?

Schakel direct met de receptie.

Bel 0341 351 308. En wij helpen u verder!