shutterstock_118038314
Menu

Nieuws

09 april 2018

Energieneutrale woonzorglocatie Oranjepark

De plaatselijke huis aan huis krant kopte zelf ‘naar Duits voorbe... Lees verder >

Download onze nieuwe app

Installateurs die klaar zijn voor de toekomst

Energiebesparen kan op verschillende manieren, maar vaak komt een maatregel niet alleen. Gijsbertsen heeft een aantal kant-en-klare oplossingen om energie te besparen. Voor ieder budget en iedere woning een passende oplossing!

Zonneboiler (voorverwarmer)
De naam zegt het al; voorverwarmen. De zonneboiler verwarmt het water voor door middel van de zon en het water stroomt vervolgens via de cv-ketel naar de kraan. Hierdoor hoeft de cv-ketel minder hard te werken. Het aantal liter water per minuut hangt af van het type cv-ketel.

Zonneboiler (HotTop)
De HotTop, zoals de Wolf HotTop en de Wolf CSZ, levert een stuk meer warmwatercomfort dan de voorverwarmer. De zon verwarmt het water in de boiler en als de zon niet voldoende schijnt, verwarmt de ketel de boiler bij. Wanneer u warm water nodig heeft, komt dit rechtstreeks uit de boiler tot wel 30 liter per minuut! Super warmwatercomfort, duurzaam verkregen.

Zonneboiler (Verwarming)
Een zonneboiler kan ook gebruikt worden om uw woning te verwarmen, zoals de Wolf BSP. U kunt daarbij hoge besparingen tot wel 60% behalen. De grote boiler wordt verwarmd door middel van de zon. Wanneer de zon niet schijnt, springt de cv-ketel (of warmtepomp of hout (pellet) kachel) bij. Het water stroomt vervolgens vanuit de boiler naar uw radiatoren. Het warm water voor de douche, bad en de keukenkraan wordt separaat opgewekt door de speciale watermodule aan de boiler. Hierdoor moet u even wachten op het warmwater, maar heeft u wel een warmwater comfort van 30 liter per minuut

Warmtepompen
Een warmtepomp in combinatie met een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem is de ideale oplossing voor zowel verwarming als koeling en biedt een optimaal comfort. Een warmtepomp werkt op elektriciteit. De bron kan zowel de bodem als de lucht zijn.

Warmtepompen kunnen ook in bestaande woningen geplaatst worden, mits de woning goed geïsoleerd is. De woning moet voorzien zijn of voorzien worden van een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming. Vloerverwarming kan zelfs op houten vloeren worden toegepast, waarbij een geringe opbouwhoogte te realiseren is.

Energiebespaar concept
Gijsbertsen biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Nieuw is een unieke totaalcombinatie van een HR cv-ketel, een HotTop zonneboiler en een hybride warmtepomp.

Wat is uw voordeel?
• Elke maand meer geld in uw portemonnee door een sterk dalende energienota
• Zeer hoog warmwatercomfort
• Een messcherpe prijs, door op een slimme manier subsidies te combineren

Gerealiseerde projecten

Rover / Jaquar garage Utrecht-W installaties, Koeling en Luchtbehandeling Lees verder >

Aannemersbedrijf Aalten – 26 app Garekokerskade te Haarlem – Complete W installaties voormalige huis... Lees verder >

Maak een afspraak

Sluiten